voor restaurant ’t vonder zijn wij op zoek naar een enthousiaste 1 e medewerker bediening met ervaring.bij restaurant ’t vonder in giethoorn ontvangen we dit jaar van maart tot november gasten uit binnen- en buitenland. dit zijn dagjesmensen, campinggasten, groepen toeristen en gasten die afkomen op een van de vele zomerse evenementen met livemuziek.van het opnemen en uitserveren van gerechten, je kennis delen over wijn en spijs, het inwerken van nieuwe medewerkers tot het verwelkomen van onze gasten, jij draait er je hand niet voor om!ook weet jij als geen ander hoe je partijen kunt verkopen en gaat graag het gesprek aan met de gast om deze bijzondere dag van begin tot het eind in te vullen.ben jij de perfecte collega die net even een stapje verder kijkt?wij bieden:
een mooie werkplek op een unieke locatie met panorama uitzicht over het meer
werken in een dynamisch team met enthousiaste collega’s
salaris conform horeca cao
gratis personeelseten
flexibel rooster
wij vragen:
ervaring is een must
gastvrij en representatief voorkomen
enthousiasme, gemotiveerdheid en helemaal klaar voor het komende seizoen
flexibel ingesteld
een goede beheersing van de engelse taal
je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team
lijkt het je leuk om ons team te versterken?
rooster:
avondwerk
dagdienst
enkel weekenden
ma-vr
weekendbeschikbaarheid
werken op feestdagen
secundaire arbeidsvoorwaarden:
bedrijfsfeesten
lunchkorting
pensioen
personeelskorting
reiskostenvergoeding
soorten aanvullende vergoedingen:
fooi
overuren uitbetaald
vakantiegeld
wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s in de keuken! voor zowel smit’s paviljoen als restaurant ’t vonder. ben jij die enthousiaste nieuwe collega die we zoeken? en ben je ook helemaal klaar voor het komende seizoen? wij staan al in de startblokken! wij zoeken in de keuken meerdere full time en parttime collega’s.als zelfstandig werkend kok stuur je samen met je collega het team in de keuken aan. behalve het verzorgen van lunch en diner aan toeristen, organiseren wij ook buffetten en barbecues voor groepen. bovendien komt er geregeld een busgroep voor een lunchmenu.bij smit’s paviljoen en ’t vonder in giethoorn ontvangen we dit jaar van maart/april tot november gasten uit binnen- en buitenland. dit zijn dagjesmensen, campinggasten, groepen toeristen en gasten die afkomen op een van de vele zomerse evenementen met livemuziek.wij bieden:
een mooie werkplek op een unieke locatie met panorama uitzicht over het meer
werken in een dynamisch team met enthousiaste collega’s
salaris conform horeca cao
gratis personeelseten
flexibel rooster
wij vragen:
ervaring is een must
haccp kennis is een pre
enthousiasme, gemotiveerdheid en helemaal klaar voor het komende seizoen
flexibel ingesteld
je bent creatief en je hebt een grote passie voor koken
je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team
lijkt het je leuk om ons team te versterken?
rooster:
avondwerk
dagdienst
enkel weekenden
ma-vr
weekendbeschikbaarheid
werken op feestdagen
secundaire arbeidsvoorwaarden:
bedrijfsfeesten
lunchkorting
pensioen
personeelskorting
reiskostenvergoeding
soorten aanvullende vergoedingen:
fooi
overuren uitbetaald
vakantiegeld
de functiede afdeling housekeeping zorgt ervoor dat alle hotelkamers er verzorgd uitzien voor de gasten. de werkzaamheden betreffen onder andere: bedden afhalen en weer opdekken, stofzuigen, stof afnemen en sanitair reinigen. ook is het belangrijk dat je zelf mankementen signaleert en rapporteert aan je leidinggevende.bedrijfsomschrijvingvan der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! ons hotel beschikt over 140 hotelkamers en suites. verder beschikken wij over een sfeervolle hotelbar, luxe ingerichte wellness en een fitness. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!functievereisten
je werkt precies en snel;
flexibele instelling;
doorzettingsvermogen en een goede teammentaliteit;
in bezit van eigen vervoer, woonachtig in een straal van 15 kilometer;
representatief, servicegericht, enthousiast, proactief ingesteld;
bent flexibel in te delen (weekenden en feestdagen);
in bezit van eigen vervoer, woonachtig in een straal van 15 kilometer.
wat bieden wij jou?
arbeidsovereenkomst en salaris volgens de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
je start met een min/max contract. vaste uren zijn nadien bespreekbaar;
een dynamische en gezellige werkomgeving;
flexibel rooster en werktijden;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
profiteer van kortingen op culturele uitjes, bekende merken en extra’s als een personeelsfeest.
we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!van der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 350+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten.
werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt. het team bestaat uit collega’s met al jaren ervaring terwijl sommige net om de hoek komen kijken. functie-inhoud:+ het kunnen aansturen en bemannen van alle partie’s van een grootkeuken+ vervangen van de chef kok bij zijn afwezigheid + meewerken in de uitvoering+ samen met de chef-kok ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de bestellingen+ toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en haccpwat verwachten wij van jou?+ enthousiast en gemotiveerd+ kunnen motiveren en leidinggeven aan een team+ beschikken over aantoonbare ervaring+ besluitvaardig, creatief en verantwoordelijk+ goed kunnen omgaan met werkdruk+ teamplayer+ goede communicatieve vaardigheden+ beschikbaar in de avonduren, in het weekend en op feestdagen wat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:+ een verantwoorde functie met veel eigen inbreng+ marktconform salaris (functieschaal 6)+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ trainings- en opleidingsmogelijkheden+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels;+ een breed scala aan andere kortingen, variërend van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, dit alles via ons benefitsprogramma come join the family…
wat ga je doen?als medewerker algemene dienst ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak in de publieke ruimtes van het hotel (o.a. restaurant, receptie en lobby). de werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats en je start om (06.00 uur).jij wordt onze collega als;+ je flexibel bent (dit in verband met werktijden die 7 dagen per week plaatsvinden);+ je een warm hart hebt voor alle mensen;+ schoonmaken is jouw passie;+ doorzettingsvermogen hebt.
what's in it for you?+ cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;+ een aantrekkelijk salaris van €13,42 bruto per uur;+ je start met een min/max contract. uren zijn nadien bespreekbaar;+ doorgroeimogelijkheden;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ elk jaar een personeelsfeest.
come join the family...wil je met jouw inzet een bijdrage leveren aan een schoon pand in het prachtige hotel in zwolle?
functieomschrijving: als leidinggevende van de afdeling zalen/banqueting heb je een zeer afwisselende baan! de partijen zijn heel divers: van een brunchbuffet of feestavond met 300 gasten tot een intieme vergadering van 3 personen. jij regelt dat alles goed verloopt!jouw taken omvatten onder andere: +leidinggeven: coördineren en organiseren van de werkzaamheden op de banqueting/zalen afdeling en het motiveren en aansturen van medewerkers;+ gastbeleving: optreden als gastheer/gastvrouw en het eerste aanspreekpunt zijn van de gasten. indien nodig het bijsturen van problemen en het afhandelen van vragen/klachten van de gasten.+ samenwerking: naadloze samenwerking met verschillende afdelingen om de werkzaamheden goed met elkaar af te stemmen;+ overige taken: zorgdragen voor orde, netheid en hygiëne voor en achter de schermen, kwaliteitsbewaking en het actief meewerken in het operationele proces.wat verwachten wij van jou?+ je bent gastgericht en representatief;+ sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail;+ stressbestendigheid en flexibiliteit in een dynamische omgeving;+ je hebt werkervaring in de horeca;+ uitstekende beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal.+ beschikbaar in de weekenden en op feestdagen. de werktijden worden afwisselend, verdeeld in
verschillende diensten (ochtend/middag en/of avond).wat bieden wij jou? + een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team;+ een plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving;+ voldoende ruimte voor coaching, zelfontplooiing en zelfstandigheid;+ een functie met verantwoordelijkheid en met veel eigen inbreng;+ marktconform salaris (functieschaal 6);+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg.extra voordelen: + trainings- en opleidingsmogelijkheden;+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;+ vele personeelskortingen, zo kun je oa. bij alle van der valk exclusief hotels een kamer boeken voor € 75 p.n. incl. ontbijt of lunchen / dineren met 20% korting;+ collectiviteitskorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.come join the family…
jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde!wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten
wat verwachten wij van jou?+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega’s je familie wilt noemen+ je geregeld in het weekend en met feestdagen kan werkenwat bieden wij?een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:+ marktconform salaris (functieschaal 3)+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is fulltime en parttime beschikbaar, uren in overleg+ trainings- en opleidingsmogelijkheden+ doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20 % korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraarsde werktijden worden afwisselend, ook tijdens feestdagen en weekenden, verdeeld in verschillende diensten (ochtend/middag/avond).come join the family…
je houdt er van om onze gasten te voorzien van een verfrissend drankje en hapje, lunch of diner! werken bij van der valk doe je met de leukste collega’s in een gezellig omgeving. gastvrijheid, lekker bezig willen zijn, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden. verwelkom jij onze gasten in het restaurant of op het terras?wat ga je doen?jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een leuke tijd in het restaurant of op het terras tijdens hun fiets/wandelstop, lunch, borrel of heerlijk diner.wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?gasten verwelkomen en placeren op het terras en/of restaurant;tafels uitruimen en indekken;voorraden aanvullen;schoonmaken en -houden van het restaurant, terras en omliggende ruimten;heb je al ervaring in de horeca? dan behoren deze punten ook tot jouw taken:gasten de menu- en wijnkaart toelichten;opnemen, invoeren en serveren van gerechten/drankjes;afrekenen van gerechten/drankjes.wat verwachten wij van jou?je graag je handen uit de mouwen steekt;je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt;je, je collega’s je familie wilt noemen.wat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:0-uren contract op basis van een flexibel werkrooster;daarnaast heb je mogelijkheid jezelf extra op het rooster te plaatsen, graag zelfs!;voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels;mooi-meegenomen-extra’s; korting op je sport abonnement en zorgverzekering.wat ga je verdienen?16 jaar, € 7,93als je 7 uur per week werkt = € 222,-*17 jaar, € 9,51als je 12 uur per week werkt = € 456,-*18 jaar, € 11,10als je 12 uur per week werkt = € 533,-*19 jaar, € 12,69als je 12 uur per week werkt = € 603,-*20 jaar, € 14,27als je 12 uur per week werkt = € 685,-*21 jaar, € 15,86als je 12 uur per week werkt = € 761,10,-* (*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten)
come join the family…
welkom in dé horecafamilie van nederland!
van der valk hotel zwolle biedt leerlingen die een horeca gerelateerde bbl of bol opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een leermeester op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij stagiaires kunnen plaatsen zijn de banqueting (meeting&events), het restaurant, de keuken en de front-office. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.jij bent:+ gemotiveerd, representatief en gastgericht+ flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen)+ je beheerst de nederlandse taalwij begeleiden al jaren leerlingen en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!afhankelijk van de stageduur krijg je ook een stagevergoeding! als stagiair profiteer je net zoals onze werknemers van extra’s:+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ diverse kortingen op onder andere weber, phillips, bol.com, valk slagerij, swiss sence en op je collectieve zorgverzekering+ verschillende personeelsuitjes en personeelsfeest+ lekker eten gedurende de pauzes+ gelegenheid voor een gezellige borrel met collega’s na werktijdsolliciteer nu en come join the family...
van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team! come join the family!functieomschrijvingals zelfstandig werkend kok zorgt je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:+ mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart+ werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden+ elke dag goed voorbereid te zijn+ plezier in je werk te hebbendoor jou en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!wat verwachten wij van jou?+ je hebt oog voor detail+ je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten+ je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten+ je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk+ je wilt in een moderne grote keuken werkenwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ fulltime contract;+ 25 vakantiedagen;+ opleidingsmogelijkheden;+ flexibele werktijden en geregeld een (dag in het) weekend vrij;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels; + mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.come join the family…
functieomschrijvingals productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. dit doe je door:+ het uitvoeren van bereidingen+ het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden+ het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ asissteren bij het bereiden van voorgerechten en dessertswat verwachten wij van jou?+ je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk+ je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken+ je hebt kennis van de haccp regels+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectjij maakt spontaan een praatje met onze gastenwat bieden wij?+ een contract voor 32-38 uur per week+ werkdagen worden in overleg bepaald+ 5 weken vakantie, 8% vakantiegeld+ dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd+ werken in een moderne open-keuken+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw sportschoolabonnement en zorgverzekering come join the family…
deze vacature is de ideale mogelijkheid om naast je studie, je bankrekening te vullen! kom bij ons werken en come join the family!
wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ als keukenhulp assisteer je onze koks in de à la carte keuken en live cooking keuken. dit doe je door:+ te wokken bij het live cooking buffet+ het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren+ basisproducten te bereiden + buffet aan te vullen+ assisteren bij het bereiden van voorgerechten en desserts
wat verwachten wij van jou?+ je wilt graag (beter) leren koken+ je wilt je collega’s je familie kunnen noemen+ het lijkt je leuk om live te koken aan onze buffetten+ je wilt in een moderne en grote keuken werken+ in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfectwat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring.+ flexibel rooster en werktijden+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ de functie is parttime en fulltime beschikbaar, uren in overleg+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, en elk jaar een personeelsfeest.wat ga je verdienen?16 jaar, € 7,93als je 7 uur per week werkt = € 222,-*17 jaar, € 9,51als je 12 uur per week werkt = € 456,-*18 jaar, € 11,10als je 12 uur per week werkt = € 533,-*19 jaar, € 12,69als je 12 uur per week werkt = € 603,-*20 jaar, € 14,27als je 12 uur per week werkt = € 685,-*21 jaar, € 15,86als je 12 uur per week werkt = € 761,-*
come join the family…
wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ het afwassen van serviesgoed, bestek, pannen en keukengerei met behulp van moderne afwasmachines+ je zorgt ervoor dat de schone vaat weer opgeruimd wordt+ je werkt met de nieuwste apparatuur in een jong en fris teamwat verwachten wij van jou?+ flexibele instelling en mentaliteit en durft de handen uit de mouwen te steken+ stressbestendig+ ook beschikbaar in de weekenden en op feestdagen, rooster in overleg+ eigen vervoer is een pré vanwege de aansluiting van je eindtijd op de dienstregeling van het openbaar vervoerwat bieden wij?+ marktconform salaris (functieschaal 1)+ de functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar+ een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand+ overnachten en dineren met korting bij andere valk exclusief hotels+ collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraarsde werktijden zijn afwisselend, ook tijdens feestdagen en weekenden, verdeeld in verschillende diensten. (middag/avond).
kijkend naar de werktijden kan deze functie enkel vervuld worden door kandidaten vanaf 18 jaar.
come join the family...
de functiedeze baan gaat veel verder dan de old school receptie taken. jij en je collega’s zijn altijd voorbereid op alle mogelijk voorkomende situaties, ook de stressvolle: because you never get a second chance to make a first impression! je ontvangt en verwelkomt binnen- en buitenlandse leisure en zakelijke gasten. je neemt reserveringen aan voor kamers, lunches en diners. ook verleen je service, verstrek je toeristische informatie over de omgeving en onderhoud je mail- en telefonisch verkeer. verder houd je je bezig met het uitchecken van gasten en opmaken van facturen. het receptie team bestaat uit: de front office manager en front office medewerkers. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving! bedrijfsomschrijvingvan der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! ons hotel beschikt over 140 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 400 gasten. verder beschikken wij over een sfeervolle hotelbar, luxe ingerichte wellness en een fitness. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. van gasten die een weekend weg zijn en in de watten gelegd willen worden tot een zakelijke ontmoeting of afspraak. en alles daartussenin is natuurlijk ook mogelijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!functievereisten
minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een hotel;
je spreekt vloeiend nederlands en goed engels. kennis van andere talen? hoe meer hoe beter!;
je werkt graag in teamverband;
ervaring met het reserveringsprogramma amadeus/idpms is een pré;
representatief, servicegericht, enthousiast, proactief ingestel;
bent flexibel in te delen (weekenden en feestdagen).
wat bieden wij jou?
marktconform salaris volgens de horeca cao en passend bij je functie en ervaring;
de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen;
een dynamische en gezellige werkomgeving;
flexibel rooster en werktijden;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
profiteer van kortingen op culturele uitjes, bekende merken en extra’s als een personeelsfeest.
wat ga je doen?als supervisor algemene dienst ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak in de publieke ruimtes van het hotel (o.a. restaurant, receptie, vergaderzalen, wellness en lobby). de werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats en je start om (06.00 uur). jij wordt onze collega als;• je flexibel bent (dit in verband met werktijden die 7 dagen per week plaatsvinden);• je een warm hart hebt voor alle mensen;• schoonmaken is jouw passie;• doorzettingsvermogen hebt.• jij beschikt over communicatieve vaardigheden, bent daadkrachtig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
what's in it for you?• cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;• aantrekkelijk salaris;• je start met een min/max contract. uren zijn nadien bespreekbaar;• doorgroeimogelijkheden;• voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;• personeelsfeestjes.
come join the family...wil je met jouw inzet een bijdrage leveren aan een schoon pand in het prachtige hotel in zwolle?
welkom in dé horecafamilie van nederland. bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het á la carte en live-cooking restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team!functieomschrijvingals productie kok assisteer je onze koks in de á la carte keuken. dit doe je door:
het uitvoeren van bereidingen;
het verrichten van (voorbereidende) werkzaamheden;
het uitvoeren van á la minute kookwerkzaamheden;
het voorbereiden van gerechten, bijvoorbeeld groentes snijden en portioneren;
asissteren bij het bereiden van voorgerechten en desserts.
het profiel
je hebt een afgeronde kok niveau 2 opleiding of soortgelijk;
je kunt goed in teamverband/grotere organisatie werken;
je hebt kennis van de haccp regels;
je wilt in een moderne en grote keuken werken;
in het weekend en met de feestdagen werken is voor jou perfect!
jij maakt spontaan een praatje met onze gasten.
wij bieden
een contract voor 24-38 uur per week;
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
4-weken salaris;
recht op 5 weken betaald vakantie, 8% vakantiegeld;
opleidingsmogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
korting op jouw sportschoolabonnement;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd.
een leuke afwisselende baan in een gezellige werkomgeving. een paar uurtjes in de avond of juist in de vroege ochtend. ook prima te combineren met een gezin, een andere baan of met een studie. restaurant, receptie, keuken of afwas: wij hebben vast iets passend voor jou. ervaring is niet nodig als je maar een echte aanpakker bent. van der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. van gasten die een weekend weg zijn en in de watten gelegd willen worden tot een zakelijke ontmoeting of afspraak. en alles daartussenin is natuurlijk ook mogelijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!stuur ons je (open) sollicitatie zodat we samen kunnen kijken welke functie binnen hotel deventer bij jou past!
functieomschrijvingjouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen, en het bereiden van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer netjes is.tijdens je stage bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een feestelijke maaltijd.het profiel
je volgt de opleiding kok (niveau 2 of 3) op het roc;
4 dagen per week beschikbaar;
gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren;
je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen;
je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten.
wij bieden
een contract voor 32 uur per week;
werkdagen worden in goed overleg bepaald;
4-weken salaris;
recht op 5 weken betaald vakantie, 8% vakantiegeld;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
korting op je sportschoolabonnement;
werken in een moderne open-keuken.
de functie
elke dienst kan anders zijn en dat maakt het juist zo leuk! van der valk hotel deventer heeft meerdere barren waar jij met jouw entertainment en glimlach onze gasten een fijne avond bezorgd. zo kan je tijdens een partij of evenement een bardienst op zaal draaien, maar ook de hotelbar of restaurantbar behoren tot de mogelijkheden. als barkeeper verzorg je niet alleen drankjes voor onze gasten, je speelt ook in op de behoefte van de gast.jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. je biedt samen met je collega's onze gasten een fantastische ervaring in de bar. geen dag is hetzelfde!
bedrijfsomschrijving
van der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. van gasten die een weekend weg zijn en in de watten gelegd willen worden tot een zakelijke ontmoeting of afspraak. en alles daartussenin is natuurlijk ook mogelijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!
wie ben jij?
je weet hoe je gasten kunt entertainen;
affiniteit met en kennis van cocktails en wijnen;
je hebt een minimale leeftijd van 18 jaar, dit in verband met het schenken van alcohol en de arbeidstijden;
je wilt je collega’s je familie kunnen noemen;
in het weekend en met de feestdagen werken; daar draai jij je hand niet voor om!
wat bieden wij jou?
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ flexibel rooster en werktijden;+ de mogelijkheid om heel veel te leren;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering, korting bij veel (web)winkels en genoeg momenten om te proosten met je collega’s. elke dag is een feestje om hier te werken!
bij van der valk bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als luxe gerechten. wekelijks komen grote aantallen gasten eten in het à la carte restaurant, de lounge en bij de buffetten. bij ons werken betekend oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en gezellig team!functieomschrijvingals zelfstandig werkend kok zorgt je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. dit doe je door:
mee te denken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart;
werkplek, gereedschappen, en machines schoon en opgeruimd te houden;
elke dag goed voorbereid te zijn;
plezier in je werk te hebben.
door jou en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!het profiel
je hebt oog voor detail;
je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten;
je bent fysiek fit en kunt de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten;
je hebt een afgeronde kok niveau 3 opleiding of soortgelijk;
je wilt in een moderne grote keuken werken.
wij bieden
een contract voor 38 uur per week;
geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
4-weken salaris;
opleidingsmogelijkheden
recht op 5 weken betaald vakantie, 8% vakantiegeld;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd;
korting op jouw sportschoolabonnement;
welkom in dé horecafamilie van nederland!van vergadering tot groot zakelijk congres & van borrel tot geheel verzorgde feestavond... samen met de banqueting afdeling zorg je dat alles van begin tot het eind in de puntjes geregeld is! als sales medewerker ben je verantwoordelijk voor het zien van nieuwe zakelijke kansen en het onderhouden van bestaande relaties. werken bij van der valk doe je met de leukste collega’s in een gezellige omgeving. gastvrijheid, plezier in je werk en jezelf ontwikkelen is wat wij belangrijk vinden!hoe ziet een werkdag eruit?de werkdagen zijn gevarieerd, omdat je zowel telefonisch als per e-mail veel contact hebt met zakelijke en leisure gasten. gedurende de week plan je verschillende afspraken en rondleidingen in en ontvang je gasten om de faciliteiten van het hotel te laten zien. veel gastcontact dus!elke dag is dan ook anders; de ene dag ben je op de werkvloer te vinden om je banqueting collega’s te ondersteunen en een aanspreekpunt te zijn bij een groot event, terwijl je de andere dag op kantoor zit om offertes te versturen, aanvragen te verwerken en vragen van gasten te beantwoorden.wat ga je doen?
organiseren van congressen, vergaderingen, borrels, diners, bruiloften en andere evenementen in het hotel;
het opstellen van offertes voor nieuwe aanvragen;
het voeren van gesprekken met gasten over hun wensen en ze informeren over de mogelijkheden, zowel telefonisch, per mail als op afspraak;
communiceren met diverse afdelingen, van de keuken tot receptie, om ervoor te zorgen dat iedere afdeling de benodigde informatie heeft om het evenement samen tot een succes te brengen;
mogelijkheid om mee te werken op het door jou georganiseerde event/bijeenkomst/feestavond;
aanspreekpunt bij grote evenementen: ontvangst van gasten, coördineren van f&b, afhandelen van operationele vragen;
factureren en aftersales.
wie ben jij?:
je bent enthousiast, flexibel, gemotiveerd en meedenkend;
je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
je kent geen problemen en denkt in oplossingen;
je hebt ervaring in een commerciële, gastgerichte en/of administratieve rol;
je hebt een uitstekende beheersing van de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de duitse taal is een pré;
je hebt een horeca mentaliteit en je bent bereid om af en toe in de avonden, in het weekend en op feestdagen te werken.
wat bieden wij jou?
marktconform salaris volgens de horeca cao en passend bij je functie en ervaring;
25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen;
een dynamische en gezellige werkomgeving;
voor € 75,- (inclusief ontbijt) overnachten bij alle valk exclusief hotels;
profiteer van kortingen op culturele uitjes, bekende merken en extra’s als een personeelsfeest.
bedrijfsomschrijvingvan der valk deventer, het eerste energie neutrale en aardgasloze valk hotel van nederland! ons hotel beschikt over 140 hotelkamers en suites. het restaurant biedt plek voor 400 gasten. verder beschikken wij over een sfeervolle hotelbar en luxe ingerichte wellness en fitness. de afdeling sales is gericht op de groepsreserveringen en de 9 multifunctionele zalen.
de functie
het bedenken van nieuwe gerechten en vernieuwde presentaties gaat jou makkelijk af. je draagt zorg voor en bewaakt de hoge kwaliteit van de geserveerde gerechten. daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de bewaking van de food-cost, menu-engineering en de inkoop. aansturen op efficiency en toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid en haccp vallen ook binnen jouw takenpakket.
bedrijfsomschrijving
van der valk deventer, het eerste energieneutrale en aardgas loze valk hotel van nederland! gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de leukste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want je hebt te maken met allerlei verschillende gasten. van gasten die een weekend weg zijn en in de watten gelegd willen worden tot een zakelijke ontmoeting of afspraak. en alles daartussenin is natuurlijk ook mogelijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!
het profiel
enthousiast en gemotiveerd;
kunnen delegeren en leidinggeven;
beschikken over aantoonbare ervaring;
flexibel en commercieel inzicht;
besluitvaardig, creatief en verantwoordelijk;
goed kunnen omgaan met werkdruk;
teamplayer;
goede communicatieve vaardigheden;
beschikbaar in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.
wij bieden:
een goed marktconform salaris;
een leuke uitdagende functie in een moderne keuken;
inbreng in de samenstelling van de keukenbrigade;
25 vakantiedagen wanneer je fulltime bij ons komt werken;
opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
voor ons van der valk hotel in deventer zoeken wij een sous-chef. om zowel de business als de leisure markt te bedienen voeren wij een frans georiënteerde wereldkeuken. gasttevredenheid, continuïteit en innovatie staan hoog bij ons in het vaandel. dit vraagt om een grote mate van professionaliteit, creativiteit, ambitie en enthousiasme van het team. wij zoeken een energieke, inspirerende, in oplossingen denkende sous-chef. ook is hij een goede motivator en heeft de capaciteit om de chef-kok te vervangen bij zijn afwezigheid.functie-inhoud • het kunnen aansturen en bemannen van alle partie’s van een grootkeuken;• vervangen van de chef kok bij zijn afwezigheid;• meewerken in de uitvoering;• samen met de chef-kok ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en bestellingen;• toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo en haccp.graag maken we kennis met kandidaten die beschikken over het volgende profiel:• enthousiast en gemotiveerd;• kunnen delegeren en leidinggeven;• beschikken over aantoonbare ervaring;• besluitvaardig, creatief en verantwoordelijk;• goed kunnen omgaan met werkdruk;• teamplayer;• goede communicatieve vaardigheden;• beschikbaar in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.wij bieden
een uitdagende baan in een moderne keuken;
een net marktconform salaris.
herkent u zich in bovenstaand profiel en heeft u de ambitie om van hotel deventer een doorslaand succes te maken? reageer dan direct!
hoe ziet je dag eruit?
tijdens het ontbijt en de lunch treed je op als gastheer/-vrouw;
je draagt jouw steentje bij aan een gastvrije en professionele sfeer;
voorbereiding treffen voor het ontbijtbuffet en lunchbuffet;
zelfstandig meewerken tijdens de lunch, bestellingen opnemen en serveren;
opruimen, afbouwen en schoonmaken van het buffet en van de tafels in het restaurant.
wat verwachten wij van jou?
stressbestendig, pro actief, oplossingsgericht, servicegericht en betrokken bij zowel gast als organisatie;
flexibele instelling en durft de handen uit de mouwen te steken;
ook beschikbaar in de weekenden en op feestdagen;
uitstekende beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal.
wat bieden wij?
een uitdagende baan binnen een dynamische werkomgeving, waarin je deel uitmaakt van een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:
een verantwoorde functie met veel eigen inbreng;
marktconform salaris;
een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;
de functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar, 24-38 uur per week;
training- en opleidingsmogelijkheden;
doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;
personeelskortingen bij andere van der valk hotels in binnen- en buitenland op het restaurant en de kamer
collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.de werktijden worden afwisselend, ook tijdens feestdagen en weekenden, ingedeeld in verschillende diensten. de werktijden variëren tussen 06.00 uur in de ochtend en 17.00 uur in de middag. hiertussen bestaan er verschillende diensten.
come join the family…
vers afgebakken broodjes, croissants, vleeswaren en een versgebakken eitje? voor jou is het een feestje om dit in de ochtend voor onze gasten te bereiden! het hotel kan niet zonder vroege vogels. jij maakt 's morgens het verschil, jij bezorgt onze gasten een goede start van de dag!
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met ongeveer 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 350+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!
wat verwachten wij van jou:+ je hebt een vakdiploma voor kok op zak+ vroeg opstaan vind jij heerlijk! de werktijden zijn van 05:30 uur tot 14:30 uur (weekenden tot 12:00 uur)+ je hebt kennis van de haccp regels+ je kunt je goed redden in het nederlandse en in het engelse.+ creativiteit zit in jouw genen, jij tovert het buffet om tot een lust voor het oog+ jij maakt spontaan een praatje met onze gastenwat bieden wij:+ een contract voor 24-32 uur per week+ werkdagen worden in overleg bepaald+ 5 weken vakantie, 8% vakantiegeld+ dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd+ werken in een moderne open-keuken+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ korting op jouw zorgverzekering en vele sites
come join the family…
samen met ons chefs team en onder leiding van onze restaurantmanager ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende facetten.
hoe ziet je dag eruit?
coördineren en organiseren van de bedieningswerkzaamheden;
motiveren en aansturen van medewerkers;
optreden als gastheer/gastvrouw;
beantwoorden van vragen en/of opmerkingen van gasten;
meedenken en vooruitdenken in het proces;
actief meewerken in het operationele proces;
je draagt jouw steentje bij aan een gastvrije en professionele sfeer.
wat verwachten wij van jou?
een afgeronde mhs/hhs opleiding en-/of relevante werkervaring;
stressbestendig, pro actief, oplossingsgericht, servicegericht en betrokken bij zowel gast als organisatie;
flexibele instelling en durft de handen uit de mouwen te steken;
uitstekende beheersing van de vak technieken en oog voor detail;
leidinggevende capaciteiten en uitstekende communicatieve eigenschappen;
uitstekende beheersing van de nederlandse en bij voorkeur engelse taal;
wat bieden wij?
een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. ons team wordt gekenmerkt door collegialiteit, samenwerken, plezierige werksfeer en een professionele werkomgeving. wij zorgen er voor dat er voldoende ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden aan:
een verantwoorde functie met veel eigen inbreng;
marktconform salaris;
een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand;
de functie is fulltime beschikbaar, 40 uur per week;
trainings- en opleidingsmogelijkheden;
doorgroeimogelijkheden binnen het concern van der valk;
personeelskortingen bij andere van der valk hotels in binnen- en buitenland op het restaurant en de kamer;
collectiviteitkorting bij vgz en cz (zorg)verzekeraars.de werktijden zijn afwisselend met de volgende starttijden 11:00 uur, 12:00 uur of 15:30 uur , ook tijdens feestdagen en weekenden.
come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar pz@zwolle.valk.nl of whatsapp ons op:06 - 83651249van der valk hotel zwollet.a.v.personeelszakennieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle
werken bij van der valk doe je met de tofste collega’s in een gezellige omgeving. gastvrijheid, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden! kom bij ons werken en come join the family!
bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. geen dag is hetzelfde, want als medewerker bediening kan je werken bij een partij met 600 gasten of in de bar met overdag voornamelijk koffiedrinkers. en alles daartussenin natuurlijk! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!begin jij in september 2023 met de bbl opleiding gastheer/gastvrouw of zoek je een leerbedrijf? is het jouw doel om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. geen dag is hetzelfde! wat je zoal doet:+ gasten verwelkomen en begeleiden+ opnemen en invoeren van bestellingen+ gasten de menu- en wijnkaart toelichten+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen+ schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimtenjij bent onze collega’s als:+ je per september 2024 een leerbedrijf zoekt voor de opleiding gastheer/gastvrouw+ je een echte sfeermaker bent+ je graag je handjes laat wapperen+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt+ je, je collega’s je familie wilt noemen+ in het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect isarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ salaris conform horeca cao en passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ flexibel rooster en werktijden+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels+ 20% korting jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.wat ga je verdienen?16 jaar, € 7,93als je 7 uur per week werkt = € 222,-*17 jaar, € 9,51als je 12 uur per week werkt = € 456,-*18 jaar, € 11,10als je 12 uur per week werkt = € 533,-*19 jaar, € 12,69als je 12 uur per week werkt = € 603,-*20 jaar, € 14,27als je 12 uur per week werkt = € 685,-*21 jaar, € 15,86als je 12 uur per week werkt = € 761,-*(*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten)come join the family…word jij onze nieuwe collega? stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.
je houdt er van om onze gasten een onvergetelijke brunch te verzorgen en te voorzien van een drankje. werken bij van der valk doe je met de leukste collega’s in een gezellig omgeving. gastvrijheid, lekker bezig willen zijn, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden. wat ga je doen?iedere zondag verzorgen wij een brunch voor onze gasten, jij zorgt samen met gezellige collega's voor een goede service en doet dit met enthousiasme en een glimlach.wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?+ gasten hartelijk welkom heten en naar tafel brengen+ informatie geven over de brunch en de gast eventueel voorzien van drankjes+ tafels uitruimen en indekken;+ schoonmaken en -houden van het brunch restaurant en omliggende ruimten;+ het restaurant omzetten naar een vergaderopstellingwat verwachten wij van jou?+ dat je zondag beschikbaar bent van 09:30 uur tot circa 18:00 uur. + je graag je handen uit de mouwen steekt, een echte aanpakker dus+ je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt;+ je, je collega’s je familie wilt noemen.ervaring is niet vereist wij geven je deze graag.wat bieden wij?alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring;+ 0-uren contract op basis van een flexibel werkrooster;+ daarnaast heb je mogelijkheid jezelf extra op het rooster te plaatsen, graag zelfs!;+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra’s; korting op je sport abonnement en zorgverzekering.wat ga je verdienen?16 jaar, € 7,93als je 7 uur per week werkt = € 222,-*17 jaar, € 9,51als je 12 uur per week werkt = € 456,-*18 jaar, € 11,10als je 12 uur per week werkt = € 533,-*19 jaar, € 12,69als je 12 uur per week werkt = € 603,-*20 jaar, € 14,27als je 12 uur per week werkt = € 685,-*21 jaar, € 15,86als je 12 uur per week werkt = € 761,,-*(*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten)come join the family…
wat zijn jouw taken op een gemiddelde dag?als supervisor housekeeping stuur je medewerkers aan op verschillende afdelingen. je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en op een positieve manier het team helpt aansturen. je werkt mee met je team en zorgt voor controle rondes.doordat wij een hotel zijn vinden de werkzaamheden van maandag t/m zondag plaats waarbij er wordt gewerkt met een flexibel rooster. de werkzaamheden starten om 09.30/10.00 uur. de werktijden zijn afhankelijk van de bezetting. wat verwachten wij van jou:+ dat je flexibel bent+ dat je snel en precies werkt;+ je beschikt over doorzettingsvermogen - goede teammentaliteit;+ ervaring is een pré;wat bieden wij:+ arbeidsovereenkomst conform cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf+ je start met een min/max contract. vaste uren zijn nadien bespreekbaar+ aantrekkelijk salaris, startend vanaf € 14,74 bruto per uur (functiegroep 3)+ een viersterrenplus werkomgeving+ doorgroeimogelijkhedencome join the family...wil je met jouw inzet een bijdrage leveren aan een heerlijk verblijf voor hotelgasten in het prachtige van der valk hotel in zwolle reageer dan snel.
geen horeca-ervaring? geen zorgen! wij leren jou de kneepjes van het vak en voor je het weet beweeg jij je, met een dienblad op je hand, zelfverzekerd tussen alle tafels door.je start bij ons in de functie waarbij je alle gerechten uitserveert of bij het ontbijt en je kunt na enige inwerktijd eventueel doorstromen naar de functie wijkloper. werken bij van der valk zwolle betekent dat je er in één klap een heleboel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. wie zoeken wij? je bent minimaal 16 jaar oud. je mag aangeven wanneer je beschikbaar bent voor werk, wij proberen dan op die dagen en tijden zoveel mogelijk werk aan te bieden. een regelmatige beschikbaarheid in de weekenden en met feestdagen is een vereiste. je hebt altijd een lach op je gezicht, houdt ervan om altijd bezig te zijn en je wordt blij van contact met gasten. wat je zoal doet:+ gerechten uitserveren (luikloper)+ klaarmaken van de lekkerste drankjes en deze zorgvuldig serveren+ tafels uitruimen en indekken+ voorraden aanvullen wat bieden wij jou?+ een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd+ korting op overnachtingen in onze hotels en op jouw restaurantbon+ mogelijkheden om je te ontwikkelen, te groeien en interne opleidingen te volgen+ flexibel rooster en werktijden+ je wordt per uur betaald, meer dan het minimum loonwat ga je verdienen?16 jaar, € 7,93als je 7 uur per week werkt = € 222,-*17 jaar, € 9,51als je 12 uur per week werkt = € 456,-*18 jaar, € 11,10als je 12 uur per week werkt = € 533,-*19 jaar, € 12,69als je 12 uur per week werkt = € 603,-*20 jaar, € 14,27als je 12 uur per week werkt = € 685,-*21 jaar, € 15,86als je 12 uur per week werkt = € 761,-*(*dit is een afgerond bedrag, per 4 weken, inclusief vakantierechten) come join the family…
we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!van der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. daar draait het bij ons om. je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving.
functieomschrijving
van der valk hotel zwolle heeft een prachtige hotelbar waar jij met jouw collega(s) onze gasten een fijne avond bezorgd. bij binnenkomst zorg jij dat alle mise en place in orde is en de openhaard brand. vervolgens komen de gasten voor het diner of een gezellige borrel, dit kunnen zowel hotelgasten zijn als gasten van buitenaf. tegen 00:00 uur begin jij met de schoonmaakwerkzaamheden en de voorraden aanvullen voor de volgende dag en blaast als laatst de kaarsen uit.
jouw doel is om bij te dragen aan de gezellige sfeer van onze hotelbar en het de gasten naar de zin maakt.
wat je zoal doet:
+ voorbereidingen treffen (mise en place)
+ bevoorraden van de bar
+ meedenken over de presentatie van dranken en nieuwe drankkaarten
+ gasten een warm welkom geven door een goede sfeer in de bar te creëren
+ bereiding van dranken
+ gastenbestelling opnemen en doorgeven aan de keuken
+ schoonmaken en houden van de bar en omliggende ruimtes
functievereisten
+ je kan zelfstandig en in een team werken
+ affiniteit met en kennis van dranken en wijnen
+ uitstekende communicatieve eigenschappen
+ je wilt je collega’s je familie kunnen noemen
+ geregeld in het weekend en met de feestdagen werken; daar draai jij je hand niet voor om!
arbeidsvoorwaarden
alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:
+ geld! hoeveel? conform de markt en passend bij je functie en ervaring.
+ flexibel rooster en werktijden
+ de mogelijkheid om heel veel te leren+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels
+ 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels
+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering en genoeg momenten om te proosten met je collega’s. elke dag is een feestje om hier te werken!
come join the family…
functieomschrijvingben jij opzoek naar een leerbedrijf voor het schooljaar 2023/2024? jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! het leuke aan leerling zijn bij van der valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. einde van je dienst? dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is.je kan verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. wij willen je alles leren, als jij dat ook wilt natuurlijk! van de haccp-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos…bedrijfsomschrijvingvan der valk hotel zwolle is een luxe viersterren hotel. in de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. ons a la carte restaurant heeft 250+ zitplaatsen en het hotel heeft ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten. werken bij van der valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt! we heten je graag welkom in dé horecafamilie van nederland!jouw recept:+ je start september 2024 en volgt de opleiding tot (zelfstandigwerkend) kok+ je bent een smaakmaker+ gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren+ je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen+ je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de wattenarbeidsvoorwaarden:alles is mogelijk, als je maar wilt. en wij willen jou! dus wij bieden:+ geld! hoeveel? passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd+ 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken+ opleidingsmogelijkheden+ flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij+ voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels + 20% korting op jouw restaurantbon bij alle valk exclusief hotels+ mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering en elk jaar een personeelsfeest.wat ga je verdienen?16 jaar, € 7,93als je 7 uur per week werkt = € 222,-*17 jaar, € 9,51als je 12 uur per week werkt = € 456,-*18 jaar, € 11,10als je 12 uur per week werkt = € 533,-*19 jaar, € 12,69als je 12 uur per week werkt = € 603,-*20 jaar, € 14,27als je 12 uur per week werkt = € 685,-*21 jaar, € 15,86als je 12 uur per week werkt = € 761,-*come join the family…en loop je over van enthousiasme bij het horen dat je in veelzijdige en moderne keuken alles kan leren? ja?! stel je aan ons voor door nu te solliciteren! dan ontvangen wij graag je motivatie met cv.stuur een e-mail naar henk@vandervalk.cloud of whatsapp ons op: 0683651249van der valk hotel zwollet.a.v. dhr. h. (henk) swanknieuwleusenerdijk 18028 ph zwolle