we like your cv but we love your personality! stayokay maastricht is een pareltje aan de maas. helemaal gerenoveerd tot een prachtig hostel waar onze gasten een onvergetelijke tijd beleven. ook zijn we trots op the 5th, dé living space waar iedereen lekker kan eten, borrelen of flexwerken. werk je bij ons, dan geniet je van de relaxte vibe en je maakt veel plezier met collega’s én met onze gasten.ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van kok.dit mag jij straks allemaal doen!met veel vrijheid en verantwoordelijkheid de nieuwe menukaart bedenken en de prijzen berekenen. en heb je een nieuw idee voor op de menukaart? hartstikke leuk en goed, wij houden van afwisseling. samen met de andere keukencollega's zorg je dat alle maaltijden heerlijk op het bord of buffet komen. dat je alle regels naleeft en registreert t.b.v. het haccp kwaliteitssysteem is voor jou vanzelfsprekend. jij wordt blij van alle afwisseling in deze baan: van het doen en controleren van de bestellingen doet, met je team de dagelijkse menuplanning doornemen, een praatje met hen maken, sparren over alle ideeën tot en met het zorgen dat alle keukenmaterialen goed onderhouden worden en alles natuurlijk hartstikke schoon is.dit ben jij (ongeveer)wij vinden jouw persoonlijkheid het belangrijkst! je bent open en sociaal, je vindt het leuk om een praatje te maken met collega's en gasten, jij doet jouw ding gepassioneerd of anders liever niet en hebt het liefst ook nog een beetje humor.
je vind het leuk om samen te werken en hebt oog voor mooie presentatie .
uiteraard vind je bbq en ook super leuk om te doen
je spreekt en verstaat nederlands en engels.
een open-mind en drive en vindt duurzaamheid belangrijk!
hello ..is it us you're looking for? dan krijg je van ons
een baan waarin je jouw ambitie kwijt kunt en waar samenwerken, een fijne werksfeer en duurzaamheid voor iedereen belangrijk is.
een gave werkplek in een onlangs compleet gerenoveerd hostel direct aan de maas met een superleuk team!
een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging. uiteindelijk moet het een vaste rol worden.
wisselende werktijden en -dagen, dus ook in de weekenden.
salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de horeca cao en de bedrijfseigenregeling van stayokay, o.a. een pensioenregeling en korting op een collectieve ziektekostenverzekering.
samen met jou kijken we waarin je jezelf wil ontwikkelen gedurende je tijd bij stayokay.
met je stayokay kortingskaart kun je supervoordelig logeren bij alle stayokay hostels in nederland en krijg je ook korting bij alle hi hostels over the world.
een baan bij de leukste hostelketen met een informele werksfeer en een open bedrijfscultuur.
een groeispurt in je ontwikkeling. leren on the job of via een training vanuit de stayokay academy, of tijdens het uitwisselingsprogramma hi-connect in een hostel in het buitenland? you name it! jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
bij hotel maastricht zijn we op zoek naar spontane horeca toppers die in de zomervakantie maar ook daarna ons gezellige team komt versterken!jij kunt veel meer dan pakken hagelslag spiegelen in de supermarkt. kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. beschikbaarheid in het weekend is vereist. wij bieden jou een all-in uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 15,71
20 jaar => € 14.14
19 jaar => € 12,57
18 jaar => € 10,99
17 jaar => € 9,42
16 jaar => € 7,86
wat kun je van ons verwachten?
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
je werkt bij ons altijd minimaal 4 uur;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
wat ga je doen?als assistent ben je, samen met de manager en het team, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken van de gehele horeca binnen snowworld landgraaf. je geeft hierbij leiding aan zo’n 20 tot 40 medewerkers per dienst.de functie omvat onder meer de volgende taken:
aansturen van medewerkers en zorgen voor een goede service en gasttevredenheid;
verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen alle horecagelegenheden;
het waarborgen van een goede kwaliteit en serviceniveau;
behandelen van opmerkingen en klachten van gasten;
maken en onderhouden van roosters en planning;
zorgen voor de implementatie van genomen beslissingen.
wat wij vragen:we zoeken een enthousiaste kandidaat met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid is om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, in de avonden en feestdagen. je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.
afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur hotelschool of leisure & hospitality;
een aantal jaren werkervaring in de horeca en ervaring in leidinggeven;
beheersing van minimaal de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift, beheersing van duitse en/of franse taal zijn een pre;
je bent een organisatietalent, zeer representatief en je hebt gastgerichtheid in een hoog vaandel staan;
wat wij bieden:• een bruto-maandsalaris tussen € 2600,- € 3200,- op basis van 38 uur;• reiskostenvergoeding;• pensioen;• op zijn tijd een personeelsborrel;• goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;• leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren;• en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in belgië , 1 in frankrijk en 1 in duitsland het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.
horecafaciliteiten landgraafde f&b afdeling in snowworld landgraaf bestaat uit een pisterestaurant, hotel-restaurant, à-la-carterestaurant, grand café & terras, aprês skibar, almhütte en zalencentrum.binnen de horeca zijn er ruim 60 medewerkers werkzaam. de horeca bij snowworld is 7 dagen per week, van het vroege ontbijt tot de late aprês ski, geopend. de dagelijkse leiding van de horeca ligt in handen van een team van ca. 5 supervisors, de assistent f&b managers en de f&b manager.
wat ga je doen?als horeca medewerk(st)er ben je onderdeel van een van de belangrijkste onderdelen van een complete wintersportbeleving: het eten! jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken en dus ook onvergetelijk maken. de werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten in onze restaurants, en ook kassawerkzaamheden in het zelfbedieningsrestaurant. geen dag is hetzelfde, het kan op sommige momenten erg druk zijn. het is dan van belang dat je overzicht kunt houden en net dat stapje harder kunt lopen. tegelijkertijd blijf je altijd zorgen voor de beste gastbeleving.wat wij vragen:
een enthousiaste collega, die gastgerichtheid uitstraalt en overzicht kan behouden, ook als het druk is;
ervaring is fijn, maar als jij wilt leren nemen wij de tijd je de kneepjes van het vak te laten zien;
je bent minimaal 16 jaar op je eerste werkdag;
je kunt minimaal 12 uur per week werken en bent flexibel in je werktijden omdat deze ook geregeld ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen zullen zijn;
wat wij bieden:
een bruto-uurloon tussen € 16,25- € 19,17 ,- vanaf 21 jaar*
reiskostenvergoeding;
pensioen;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren.
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 1 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.*all inclusief loon (pensioen- en vakantietoeslagen)
jouw hart klopt sneller van rammelende potten & pannenhoe alles werkt in een keuken hoeven we jou niet te vertellen. en welke werkzaamheden erbij komen kijken ook niet. dat jij zorgt dat gerechten perfect de keuken verlaten is een no-brainer. samen met je collega’s bak, grill, stoom en kook jij dishes om je vingers bij af te likken. zo zorg jij er als professionele zelfstandig werkend kok mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. dus poets je koksmes op en draag 32 tot 40 uur per week samen met je team bij aan sfeer en gezelligheid door het:
bereiden van warme en koude gerechten.
bestellen van de benodigde keukenvoorraden. anders loopt alles in de soep.
meedenken over aanpassingen van de kaart. jouw ideeën en eigen inbreng zijn zeer welkom.
over je werkplek:werken in de keuken bij hotel van der valk maastricht betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën, serieuze doorgroeimogelijkheden en heel veel leuke collega’s!het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert nu een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. naast het restaurant is er een ontbijtbuffet, banqueting afdeling en brasserie. van rundercarpaccio en bisque tot oesters en chateaubriand. als zelfstandig werkend kok bij hotel van der valk maastricht kom je terecht in een groot keukenteam van 30 collega's en bereid je samen zowel valkklassiekers als luxe gerechten.
al met al: “samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.”
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als zelfstandig werkend kok op basis van een 40-urige werkweek:
een passend salaris bij je leeftijd en werkervaring.
een werkplek in een jonge en dynamische organisatie.
de mogelijkheid om veel te leren, interne vakopleidingen te volgen en door te groeien.
een flexibel rooster passend bij je privé situatie.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
25 vakantiedagen, het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
20% personeelskorting in onze restaurants.
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
gratis parkeren.
en nog meer mooi-meegenomen-extra's.
de ingrediënten die maken wie je benteen snufje energie met een toefje hulpvaardigheid. that’s you. tegelijkertijd ben je als zelfstandig werkend kok doortastend én initiatiefrijk. jij wacht niet af tot het werk naar je toe komt. je hebt oog voor detail en een neus voor het bedenken van nieuwe smaakvolle creaties. daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. we werken tenslotte in de horeca. ook heb je:
minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als zelfstandig werkend kok of keukenmedewerker.
kennis van haccp.
een goede beheersing van de nederlandse en engelse taal.
functiein deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de gehele ski- en snowboardschool en adventure valley. je rapporteert direct aan de general manager en maakt deel uit van het managementteam van de vestiging landgraaf. de staff afdeling van de skischool en adventure valley bestaat uit een aantal fulltime medewerkers, aangevuld - in de winterperiode- met oproepkrachten.
je geeft coachend leiding aan alle medewerkers en leraren van de ski- en snowboardschool en adventure valley;
je zorgt voor een optimaal beeld van de ski- en snowboardschool en adventure valley voor onze gasten;
je bent servicegericht, kunt goed plannen, organiseren, toont initiatief, bent communicatief vaardig en commercieel sterk. je ziet kansen en speelt hier snel en kordaat op in;
je zorgt ervoor dat de lessen en cursussen op een kwalitatief hoog niveau worden gegeven en voert controles hierop uit;
samen met de managers van de ski- en snowboardscholen op andere vestigingen van snowworld werk je nauw samen om tot een kwantitatief en kwalitatief goed lesaanbod te komen;
je bent gedreven om gemaakte doelen en afspraken te realiseren. je hebt van nature een overwicht op je collega’s en kan overtuigen door leiderschapskwaliteiten;
je zorgt voor het plannen van het onderhoud en keuringen van het park en zorgt voor een juiste waarborging en naleving van alle procedures en wet- en regelgeving;
de werkzaamheden op de ski- en snowboardschool bestaan o.a. uit: het inroosteren van de leraren, lesgroepen indelen, ondersteuning bieden bij het plannen van de cursisten/gasten, aanspreekpunt zijn voor de gasten, coachen van de ski- en snowboardleraren, begeleiden van evenementen en teambuildings activiteiten die betrekking hebben op de ski- en snowboardschool. de werkzaamheden voor adventure valley bestaan o.a. uit: roosteren van de adventure valley medewerkers, speciale evenementen, onderhoud en veiligheid waarborgen van het park en activiteiten in het klimpark organiseren.wat wij vragen:
afgeronde hbo-opleiding in een sport/management gerelateerde richting;
enige jaren leidinggevende ervaring opgedaan;
goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
commerciële instelling;
je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit, bent stressbestendig, flexibel en bereid in wisselende diensten te werken, waaronder ook het weekend;
kennis van de ski- en snowboardsport/klimsport;
je bent zeer representatief, goed gastheerschap is jou toevertrouwd;
je hebt een visie op de consumentenmarkt en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de ski- en snowboardbranche;
wat kunnen wij jou bieden:een uitdagende en veelzijdige baan bij het grootste indoorskigebied van europa. een uniek bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden en een dynamische werkomgeving. wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 1 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.het product is veel omvattend met diverse sportieve zomer- en winterarrangementen, vergaderarrangementen, hotelovernachtingen, feesten en partijen en uiteraard allerlei activiteiten die plaatsvinden op onze prachtige pistes.de ski- en snowboardschool van snowworld landgraaf verzorgt vele lessen & cursussen, teambuildings activiteiten voor zakelijk partijen en zomer en winter –kampen voor de allerkleinsten. met meer dan 100 gediplomeerde ski- en snowboardleraren is de skischool één van de grootste afdelingen binnen snowworld landgraaf, die de kunst en technieken van de diverse wintersporten aan onze gasten leren. tijdens het wintersportseizoen worden diverse wedstrijden georganiseerd van wereld formaat.adventure valley bestaat uit europa’s grootste klimpark met 25.000 m2 aan hindernissen op hoogte, een belevenispad en een sensationele alpine rollercoaster. het park is een mooie aanvulling op de indoorwintersport en heeft voornamelijk in de lente en zomer een hoog bezoekersaantal.bovendien wordt in de zomerperiode de door de fis erkende, rennstrecke gebruikt om indoor trainingen te faciliteren aan skiteams. uit meer dan 54 landen komen deze teams naar landgraaf om te trainen op techniek.
wat ga je doen?als nachtportier bij snowworld landgraaf zorg jij voor de veiligheid van onze hotelgasten. je houdt je bezig administratieve werkzaamheden en het in – en uit checken van gasten. daarnaast voorzie jij de hotelgasten van informatie.wat wij vragen:
een gastvrije en proactieve houding;
stressbestendig en verantwoordelijkheidsgevoel;
goede beheering van de nederlandse, duitse en engelse taal;
flexibel en bereid om zowel in het weekend als doordeweeks te werken in een wisselend rooster;
ervaring met hotelsystemen is (mews) een pré;
ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
opleiding bhv is een pré;
wat wij bieden:
een marktconform salaris;
reiskostenvergoeding;
pensioen;
op zijn tijd een personeelsborrel;
nachttoeslag;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren;
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 1 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.
een perfecte cappucino maken leren wij je wel zolang jij onze gasten maar een glimlach serveert stayokay maastricht is een pareltje aan de maas. helemaal gerenoveerd tot een prachtig hostel waar onze gasten een onvergetelijke tijd beleven. ons restaurant the 5th is een multifunctionele ontmoetingsplek, van borrelaars en vergaderaars tot daghappers en flexwerkers, hier is het allemaal mogelijk. je hebt afwisselend werk met volop ruimte voor eigen initiatief en je maakt plezier met collega’s én met onze gasten. ben jij een échte aanpakker en heb jij er geen problemen mee de handen uit de mouwen te steken? dan zijn wij per direct op zoek naar jou in de functie van f&b medewerker. jij gaat…
samen met jouw collega's o.a. bar, terras- en restaurantdiensten draaien en zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar geen dag is hier hetzelfde
onze gasten ontvangen in the 5th en het hen zo prettig mogelijk maken
samen met collega’s een planning maken aan het begin van de shift
jij hebt…
een positieve instelling en maakt gemakkelijk contact met zowel gasten als collega's
een passie om te leren, want horecaervaring is geen must, dat biertje tappen leren wij je wel!
geen probleem om zelfstandig te werken, maar helpt jouw collega's waar nodig
jij krijgt…
een functie met veel afwisseling, flexibiliteit én lekkere koffie
salaris en voorwaarden volgens de horeca cao, aangevuld met de bedrijfseigen regeling van stayokay en collectiviteitskortingen
een baan op een centrale plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is
een stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest
over ons met 21 ho(s)tels is stayokay de grootste hostelketen van nederland en al 95 jaar een toonaangevende speler in de budgetaccommodaties. ieder ho(s)tel is uniek en heeft een eigen charme. maar onze cultuur en stay-vibe; dat is wat ons bindt. de stayokay cultuur kenmerkt zich door drie kernwaarden: open, gedreven en duurzaam. open to everyone. we love your drive. en: goed bezig! bij stayokay zal je dat vaak horen. zo doen we dat bij stayokay! we zijn avonturiers in hart en nieren en begrijpen heel goed wat reizen zo onvergetelijk maakt. daarom werken we graag met mensen die de omgeving op hun duimpje kennen en de beste insider-tips willen delen. we geven onze gasten graag een vakantiegevoel, gewoon in nederland!
hotel maastricht biedt leerlingen die een horeca gerelateerde bbl of bol opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor op verschillende afdelingen te werken. de afdelingen waar wij stagiaires kunnen plaatsen zijn het restaurant, de keuken en de frontoffice. op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal.als stagiaire ben jij:
gemotiveerd, representatief en gastgericht.
flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen).
beheers je de nederlandse en engelse taal.
heb je geen ervaring? geen probleem!wij begeleiden al jaren leerlingen en zorgen ervoor dat onze praktijkopleiders jou van begin tot eind meenemen en laten zien wat werken in een groot en dynamisch hotel inhoud; op welke afdeling je ook stage loopt!wij nemen stagiaires aan die een stage van 10 weken of langer moeten lopen. op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijg je als stagiair(e) voldoende aandacht. onze stageplekken worden door het hele jaar aangeboden.wat wij jou bieden:
een leuke stagevergoeding, passend bij het niveau van je opleiding;
een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team;
gratis lunch en/of diner tijdens je diensten;
20% personeelskorting in onze restaurants;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels;
gratis sporten en zwemmen in het hotel;
een stage met wisselende werktijden;
mooi meegenomen extra's: korting op aangesloten bedrijven zoals gaiazoo, zalando en nog meer;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur;
mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage.
over je werkplek:werken bij van der valk maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken.
wat ga je doen? als souschef (assistant manager kitchen) ben je, samen met onze chefkok en je collega-souschef, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken binnen de afdeling keuken. je stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten en gerechtgedeelten volgens planning, vaste instructies en werkmethoden die door jou en de chefkok zijn vastgesteld. als souschef ben je sparringpartner van de chefkok bij het, op basis van ontwikkelingen in de markt, aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen van nieuwe/aangepaste gerechten. daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.de afdeling keuken bestaat bij snowworld landgraaf uit een grote hoofd-/productiekeuken en drie aparte restaurantkeukens, waarvandaan de 4 verschillende restaurantformules en 2 après-ski bars dagelijks (365 dagen per jaar) voorzien worden van de benodigde gerechten. we doen dit zowel in buffet- (show cooking) als in à la carte-vorm. naast het verzorgen van lunches en diners voor de diverse restaurants, is het keukenteam ook verantwoordelijk voor het ontbijtbuffet van het alpine hotel met 100 kamers (400 hotelbedden). de afdeling stewarding (afwas) valt eveneens onder de directe verantwoordelijkheid van het keukenmanagement. binnen de afdeling keuken zijn in landgraaf circa 30 medewerkers werkzaam waaraan je leiding geeft. de functie omvat onder meer de volgende taken:
indelen en toewijzen van werkzaamheden aan het team van medewerkers, geven van aanwijzingen/ instructies, toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden;
maken en onderhouden van werkroosters en vakantieplanning, alsmede monitoring van de dagelijkse uren- en verzuimregistratie;
plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten, bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen;
bewaken van de aansluiting met de bediening, (toezien op een continue) afstemming en communicatie met de bediening, vooral bij speciale verzoeken en verwachte problemen/stagnaties met bestellingen, uitgifteproces e.d.;
opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d.; bij grote problemen inschakelen leidinggevende;
toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, haccp en werk- en presentatiemethoden (huisstijl);
zelf meewerken in de uitvoering (koken, doorgeefgereed maken van gerechten, opruimen, schoonmaken, e.d.);
begeleiden/opleiden van nieuwe medewerkers/ stagiaires/leerlingen;
bijdragen aan wijzigingen/vernieuwing menukaart en de ontwikkeling van recepten, garnituren, e.d.;
doen van voorstellen aan de vakinhoudelijk leidinggevende (chefkok, ondernemer/eigenaar) vanuit dagelijkse praktijk en/of signalen uit de markt zowel op het gebied van producten/gerechten als werkprocessen;
uitproberen en beoordelen nieuwe recepten;
uitwerken van receptinstructies voor medewerkers;
opstellen van bestellijsten voor de eigen partie c.q. totale keuken (bij afwezigheid van de chefkok);
doorgeven van bestellingen aan leveranciers;
zorgen voor de ontvangstcontrole en reclameren bij afwijkingen.
wat wij vragen:we zoeken een enthousiaste kandidaat met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid is om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, in de avonden en feestdagen. je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.
minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
een aantal jaren aantoonbare werkervaring in vergelijkbare keukens en ervaring in leidinggeven aan een team van 20 tot 30 medewerkers;
aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;
kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart;
goede beheersing van minimaal de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift, beheersing van duitse en/of franse taal zijn een pre;
je bent een organisatietalent, nauwkeurig, zeer representatief en je hebt gastgerichtheid in een hoog vaandel staan;
wat wij bieden:
een bruto-maandsalaris tussen € 2600,- € 3200,- op basis van 38 uur;
reiskostenvergoeding;
pensioen;
op zijn tijd een personeelsborrel;
goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren;
en natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!
wie zijn wij?snowworld is met 5 skihallen in nederland, 1 in frankrijk, 1 in duitsland en 1 in belgië het grootste indoor wintersportdorp van europa! naast onze pistes horen indoor skydive roosendaal, icekart rucphen, alpine hotel snowworld en klimparken in landgraaf en zoetermeer bij de snowworld groep. ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.
hotel kasteel bloemendal is een prachtig kasteel dat sinds 1992 als hotel in gebruik is. het kasteel is gelegen in vaals in het limburgse heuvelland en beschikt over 77 luxe hotelkamers en suites. ons restaurant heeft een nieuwe naam "clermont" gekregen, er staat een nieuwe chef-kok aan het roer en de inrichting wordt op dit moment gestyled. over een paar weken een prachtig nieuw restaurant, wow. we zijn op zoek naar een kandidaat met een grote passie voor gastvrijheid die het leuk vindt om onderdeel te zijn van ons restaurantteam en om onze gasten op perfecte wijze te verzorgen!
wat ga je bij ons doen?
onze gasten welkom heten;
adviseren en begeleiden van het diner van begin tot afrekenen;
een enthousiast praatje over wijn houden;
onvergetelijke service verlenen;
oplossen van klachten als die er per ongeluk zijn.
wat vragen wij?
een vak-opleiding tot gastheer/gastvrouw of je bent bereid deze op onze kosten te volgen;
interesse in het restaurantwezen;
je bent hartstikke gastvrij;
goede beheersing van de nederlandse en duitse taal, engels is een pré.
wij bieden:
werken in een prachtig kasteel met een unieke ambiance;
een informele werksfeer in een jong en dynamisch team;
eventuele opleidingsmogelijkheden binnen ons concern, zie hiervoor www.vandervalkopleidingen.nl.
kasteel bloemendal is een statig kasteelhotel met 74 kamers en suites, een vernieuwd à la carte restaurant clermont, een wijnbar, een hotelbar (m.e.s.e.), een viertal vergader- en feestzalen en niet te vergeten een prachtige tuin met terras. onze hotelbar is geopend van 17:00 tot 00:00 uur (en soms ook wat later). deze werkplek wordt helemaal van jou. onze gasten drinken hier een lekker glas bier of gin-tonic voor het diner, en na afloop een heerlijke espresso met een digestief. jij wordt hier blij van; een mooie cocktail maken terwijl je gezellig met onze gasten praat over hun dag. je mag bij ons fulltime of parttime komen werken. we proberen met jou vaste werkdagen af te spreken, zodat je weet waar je aan toe bent en je je vrije tijd ook goed kunt plannen. daarnaast investeren wij graag in jouw ontwikkeling en kun je dan ook diverse trainingen en opleidingen volgen. uiteraard krijg je een goed salaris en reiskostenvergoeding. we vinden het belangrijk dat jij een open en gezellige persoon bent die service hoog in het vaandel heeft staan. het is belangrijk dat je goed nederlands, duits en engels spreekt. en verder is het fijn als je over voldoende drankenkennis beschikt, zodat je ook echt iets kunt vertellen over die whisky, cocktail, of het speciaalbiertje wat je onze gasten schenkt.
bij kasteel bloemendal zijn we op zoek naar spontane horeca toppers. jij kan veel meer dan pakken hagelslag spiegelen in de supermarkt. kom daarom een extra zakcentje verdienen in onze keuken, de afwas of het restaurant. of je nu een vroege vogel bent die zorgt voor schone borden bij het ontbijt of die nachtvlinder die zorgt voor vers getapte biertjes bij ons live cooking buffet. wij bieden jou een all-in uurloon passend bij je leeftijd (bij minder dan 12 uur per week);
21 jaar => € 15,71
20 jaar => € 14.14
19 jaar => € 12,57
18 jaar => € 10,99
17 jaar => € 9,42
16 jaar => € 7,86
wat je van ons kan verwachten?
flexibel rooster en werktijden, waarbij je je eigen voorkeursdagen kunt aangeven;
een heleboel leuke collega’s van jouw leeftijd;
de mogelijkheid om veel te leren en te groeien binnen ons bedrijf;
voor € 75,- overnachten bij alle valk exclusief hotels (vanaf 18 jaar);
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants;
geregeld een personeelsfeestje, sluitborrel of een schaaltje bittergarnituur.
jouw hart klopt sneller van zowel onze gast als ons personeel enthousiasmerensamen met een team van zeven managers ben je als supervisor f&b verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in ons à la carte restaurant of de brasserie. dit doe je door:
je passie voor hospitality in te zetten bij het in de watten leggen van onze gasten.
elke dag goed voorbereid te zijn op hetgeen de dag gaat of kan brengen.
je team van 6 tot 15 medewerkers per shift aan te sturen en te motiveren om het beste uit de dag te halen.
het aanspreekpunt te zijn voor onze gast, inclusief het beantwoorden van vragen en het op de juiste manier oplossen van eventuele klachten.
de kwaliteit van onze service te bewaken en te controleren.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als supervisor f&b:
de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen.
flexibel rooster en werktijden: waarbij we drie weken vooruit plannen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
25 vakantiedagen en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
de ingrediënten die maken wie je bentalles begint met jouw passie voor gastvrijheid. je bent bezig met een (horeca)opleiding, bent net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging. deze functie is jou op het lijf geschreven wanneer:
je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar bent om ons f&b team te versterken.
je een gastvrije en servicegerichte persoonlijkheid hebt.
je initiatief neemt en affiniteit hebt met leidinggeven.
je inzicht hebt in de (wettelijk) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne.
je flexibel en beschikbaar bent op horecatijden en met feestdagen.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 190 luxe en gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking gedeelte en gezellige brasserie. het à la carte restaurant heeft 150 tot 200 zitplaatsen en voert een traditionele kaart geïnspireerd op invloeden vanuit verschillende keukens. ook wel “fusion” genoemd. daarnaast zijn onze 10 multifunctionele zalen sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.
jouw hart klopt sneller van zowel onze gast als ons personeel enthousiasmerensamen met onze brasserie manager ben je als supervisor verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in onze brasserie. dit doe je door:
je passie voor de hospitality in te zetten bij het in de watten leggen van onze gasten.
elke dag goed voorbereid te zijn op hetgeen de dag gaat of kan brengen.
je team van +/- 5 medewerkers per shift aan te sturen en te motiveren om het beste uit de dag te halen.
het aanspreekpunt te zijn voor onze gast, inclusief het beantwoorden van vragen en het op de juiste manier oplossen van eventuele klachten.
de kwaliteit van onze service te bewaken en te controleren.
jouw inzet levert beloningen opwerken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. dat wil iedereen wel. voor jou ligt hetbinnen handbereik. bovendien krijg je als brasserie supervisor:
de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen.
flexibel rooster en werktijden: waarbij we drie weken vooruit plannen.
doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
5 weken vakantie op jaarbasis en het opnemen van tijd voor tijd uren: voor de broodnodige ontspanning.
8% vakantietoeslag: om leuke dingen te doen.
voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in alle valk exclusief hotels.
20% personeelskorting in onze valk exclusief restaurants.
gratis sporten en zwemmen in het hotel.
de ingrediënten die maken wie je bentalles begint met jouw passie voor horeca. je bent bezig met een (horeca)opleiding, bent net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging. deze functie is jou op het lijf geschreven wanneer:
je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar bent om ons team te versterken.
je een gastvrije en servicegerichte persoonlijkheid hebt.
je initiatief neemt en affiniteit hebt met leidinggeven.
je inzicht hebt in de (wettelijk) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne.
je flexibel en beschikbaar bent op horecatijden en met feestdagen.
gastvrij zijn is een talentoveral in nederland vind je onze valk exclusief hotels. en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. we willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. want gastvrijheid zit in ons dna. werken bij valk exclusief in maastricht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. hard werken met veel plezier is hier de basis. de handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. jouw 140 collega’s verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.ons hotel beschikt over 190 luxe en gerenoveerde hotelkamers en suites. ook beschikt het hotel over een à la carte restaurant, live cooking gedeelte en gezellige brasserie. daarnaast zijn onze 10 multifunctionele zalen sfeervol ingericht voor meetings & congressen, evenementen, businessborrels, feesten etc.