Horeca personeel gezocht? Plaats jouw vacatures op Horeca-job.nl!

Ben jij opzoek naar horeca personeel voor jouw horeca zaak? Wij zijn een nieuwe en onafhankelijke partij die werkgevers en werkzoekenden in de horeca bij elkaar wil brengen. Dit enerzijds door middel van een eenvoudig en zeer efficient te gebruiken website. Tegenwoordig een absolute must. Anderzijds door uitgebreide ervaring en netwerk in de horeca wereld.

Door een vacature bij Horeca-job.nl te plaatsen, help je jouw eigen bereik enorm te vergroten. De vindbaarheid, ook van jouw eigen onderneming, in onder andere Google wordt vergroot en wij promoten onze vacatures naast onze website ook direct of indirect via onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij weten de doelgroep waarin het horeca personeel zich bevindt goed te vinden. Wij plaatsen vacatures van hotels, restaurants, clubs & barren, festivals, catering en events.

Plaats jouw horeca vacature op onze website

Het concept is eenvoudig. Als horeca ondernemer koop je een pakket om vacatures te kunnen plaatsen. Bekijk de pakketten hier. De prijs van deze pakketten proberen wij laag te houden, zodat elke horeca ondernemer een kans heeft zijn of haar vacatures te kunnen plaatsen. Echt is een wildgroei aan vacatures voor niemand wenselijk, dus proberen wij een goede middenweg te vinden qua prijsbepaling. Zodra je een pakket hebt aangeschaft kun je vacatures gaan plaatsen en krijg je een werkgevers dashboard. Met dit dashboard krijg je een overzicht van je openstaande vacatures, die je op elk moment kan wijzigen, en de sollicitaties die binnen zijn gekomen. Sollicitaties komen zowel direct binnen op het aangegeven mail adres, als in je werkgevers dashboard. Zodra je aangeschafte pakket afloopt komen de vacatures te vervallen.

Overige diensten die wij aanbieden

Naast het plaatsen van vacatures in de horeca leveren wij ook andere diensten. Zo is er de mogelijkheid te adverteren op onze website en op onze social media kanalen. Ook helpen wij graag mee jouw personeel te selecteren, in de vorm van een totaal aanvraag. Bekijk hier het overzicht van onze diensten. Andere ideeën? Stuur ons een mailtje via info@horeca-job.nl.

Plaats vacature Bekijk alle diensten